• Top merken
  • Snelle levering
  • Gespreid betalen
  • Laagste prijs
  • Top merken
  • Snelle levering
  • Gespreid betalen
  • Laagste prijs

Profisport winkel Dongen

Natuurlijk is het uitzoeken van nieuwe apparatuur niet eenvoudig. In ons Experience Center van 1000M² in Dongen staan onze specialisten voor je klaar voor uitgebreid advies.
Welke apparaat of product sluit aan bij jouw wensen en past echt bij jou? Dit kun je nu echt ervaren in een van onze Experience Centers. Hier zijn diverse modellen aanwezig en kun je alle modellen zelf uitgebreid bekijken en testen. Onze adviseurs staan tevens graag voor u klaar voor een bakje koffie en persoonlijk advies.

1000M² Experience Center

Profisport winkel Dongen

De Hak 18
5107 RG Dongen
0162 56 17 00


Openingstijden Experience Center Dongen

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Profisport Dongen

Profisport Experience Center Dongen is een van de grootste testcenters van Nederland. Hier wordt het complete assortiment van onze fitness en fietsen getoond en staan de Profisport adviseurs zes dagen per week klaar, met een heerlijke kop koffie en uitgebreid advies.

De scherpste prijzen


Voor 12:00 besteld, vandaag nog fit worden


Persoonlijk advies op maat


Profisport winkel Dongen

In onze winkel in Dongen ben je van harte welkom op De Hak 18, om een echt experience gevoel te ervaren. Voordat je overgaat tot aanschaf van een nieuw product is het wellicht prettig om te bekijken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kom daarom naar een van onze winkels, vergelijk alle modellen en selecteer zelf jouw ideale home gym.


1000M² Experience center

Waarom u naar ons Experience Center zou moeten komen? Wij proberen u in onze winkel zo goed mogelijk op te vangen. Wij zorgen dat u de juiste producten krijgt naar uw voorkeuren. Daarbij kunt u een lekkere kop koffie/thee krijgen.
Onze experts zijn gespecialiseerd in alle sport artikelen en uiteraard hebben wij ook een werkplaats met monteurs die uw apparatuur repareren.

Sale

Bij al onze Experience Centers hebben we speciale aanbiedingen. We hebben seizoensaanbiedingen maar ook thema aanbiedingen. Profiteer van onze aanbiedingen, want ze duren niet lang meer!

Ga toch sporten!

Bij Profisport ga je fit de deur uit. Heb je voor de zoveelste keer het gevoel dat je amper in beweging bent geweest? Ga toch sporten! Wil jij gaan voor een summer body? Ga toch sporten! Met ons andere filiaal in Oisterwijk vind je altijd een winkel bij jou in de buurt. Kom langs in een van onze winkels en maak je home gym compleet!