• Top merken
  • Snelle levering
  • Gespreid betalen
  • Laagste prijs
  • Top merken
  • Snelle levering
  • Gespreid betalen
  • Laagste prijs

Ik heb gekozen voor bezorging

Profisport heeft een bezorgservice waarbij u uw aankopen binnen Nederland altijd thuis kunt laten bezorgen. Het is ook mogelijk om uw aankoop naar het buitenland te laten versturen. Voor leveringen in andere landen binnen de EU kunt u contact opnemen met onze klantenservice voor de juiste tarieven. Profisport bezorgd helaas niet op de wadden eilanden.
Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden en de werking daarvan. De bezorgkosten van alle artikelen kunt u, zodra u deze heeft geselecteerd, terugvinden in uw winkelmandje. U kunt uw bestellingen ook gratis afhalen in één van onze winkels.

Levering van uw product boven de 30KG
Als u heeft gekozen voor het bezorgen van uw bestelling boven de 30KG, dan wordt dit veelal uitgevoerd door onze eigen specialistische bezorgers. In enkele gevallen wordt er gebruik gemaakt van een partner die gespecialiseerd is in het bezorgen van bestellingen boven de 30KG. Voor beide opties geldt dat u vooraf levering middels een bericht of telefonisch gesprek een afspraak wordt gemaakt, met daarbij een tijdsindicatie van de levering. De levertijd is afhankelijk van uw keuze bij de bestelling.

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling te laten monteren bij u thuis. Dit betekent dat onze gediplomeerde monteurs alles in orde maken bij u thuis, voordat u aan de slag gaat met sporten. 

Ik heb gekozen voor afhalen
Profisport heeft een groot magazijn waardoor bijna alle producten direct uit voorraad leverbaar zijn. Hierdoor is het in enkele gevallen zelfs mogelijk om, indien u voor 12:00 heeft besteld, uw bestelling dezelfde dag nog af te halen. U ontvangt van ons een bericht zodra u bestelling klaar staat en u kunt de bestelling dan direct afhalen! U kunt uw bestellingen gratis afhalen in onze winkels. Let bij de keuze van de leveringswijze op dat u het juiste filiaal kiest.