Accessoires als aanvulling of voor de thuissporter met weinig ruimte 

Accessoires als aanvulling of voor de thuissporter met weinig ruimte 

Accessoires zijn een goede aanvulling op jouw thuissportschool, om te variëren of om je te focussen op een specifieke spiergroep. Maar ook als je thuis beperkte ruimte hebt waardoor je bijvoorbeeld geen halterbank of krachtstation kwijt kunt, kan je met behulp van een aantal kleinere accessoires nog ruim voldoende mogelijkheden voor een volledige thuistraining. 

Bij onderstaande uitleg laten we een selectie uit onze collectie zien, kijk rond of er andere varianten zijn die beter aansluiten bij waar je naar op zoek bent. 

Een yogamat is niet alleen te gebruiken voor (ontspannings)yoga. Je kunt deze ook gebruiken als comfortabele basis voor vele verschillende fitness-oefeningen. Denk bijvoorbeeld aan de plank of sit-ups. Voor iedere oefening die je liggend, op je knieën of op je handen uitvoert kan je je je yogamat erbij pakken om de oefening comfortabel uit te kunnen voeren. 

Bekijk dit product hier: https://www.profisport.nl/yogamat-guerrilla/RLE048

Touwtje springen is een leuke manier om snel veel calorieën te verbranden. Doordat touwtje springen zo intensief is, is dit ook een enorm goede manier om aan je conditie te werken. Je kunt ook nog eens variëren om jezelf uit te dagen of je spieren extra te trainen. Dit doe je door bijvoorbeeld op 1 been te springen of je voeten te kruisen telkens als je springt.  

Bekijk dit product hier: https://www.profisport.nl/guerrilla-springtouw/SW10072

Met behulp van een buikspierwiel of Exercise Wheel train je je bovenlichaam en voornamelijk je buikspieren. Gebruik je yogamat zodat je comfortabel op je knieën kunt zitten.  

Bekijk dit product hier: https://www.profisport.nl/buikspierwiel/SW10070

Opdruksteunen ondersteunen je handen tijdens het opdrukken, wat comfortabel aan kan voelen. Ook kan je de opdruksteunen gebruiken om jezelf extra uit te dagen. 

Bekijk dit product hier: https://www.profisport.nl/opdruksteunen-guerrilla/RLC070

Weerstandsbanden zorgen voor spanning, waardoor je je spieren traint. Velen zullen hierbij direct denken aan beenspieren. Je kunt weerstandsbanden goed gebruiken om je benen te trainen. Maar je kunt je hele lichaam trainen. Bij het trainen met weerstandsbanden is het wel belangrijk dat je extra goed op je houding let en dat je kiest voor de juiste weerstandsband voor elke oefening. Start met een lichtere weerstand tot je zeker weet dat je de oefening technisch goed uitvoert. 

Bekijk dit product hier:https://www.profisport.nl/weerstandsbanden-guerrilla/RLE049

 

Thuissport accessoires

Bekijk al onze fitness producten en accessoires voor thuis. Wil je meer weten over ons aanbod, of ben je benieuwd welke accessoires het beste bij jou passen? Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord.